lördag 12 november 2011

Herrmiddag!

Igår hade jag en catering för en herrmiddag.Detta bjöds det på.



Till förrätt åt herrarna tartar "Pelle Jansson" oxfilétartar med rödlök, löjrom och äggula och krasse.



Varmrätt: Äppelmust brässerad oxkind med pärllök, Ingrid-Marie äpplen och potatispuré.



- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

  1. Stiligt! vad är det elegant vågiga som delar av tartartallriken?
    Undrar fröken Dill

    SvaraRadera
  2. Hej fröken dill!

    Det är ett brödflarn!

    Ha d gott!

    SvaraRadera
  3. Vad aer skillnaden pa aeppelmust och cider?

    SvaraRadera
  4. Hej Kinnison

    Äppelmust är pressad juice från äpplet utan kolsyra och äppelcider är kolsyrad och jäst äppelmust/äppeljuice.

    Ha d gott!

    Christoffer

    SvaraRadera
  5. Aha! Nice!
    Haer i Frankrike anvaender de cider en hel del i matlagning. Framforallt i de nordligare delarna. Men det visste du saekert redan.
    Ha det!

    SvaraRadera