Kan varmt rekommendera en kurs med Roos! Han sprider inspiration och glädje till folk omkring sig trots att inte alla frysar funkar jämt :-)
Roos i högform!

Linda tempererar choklad till praliner.

Citronmoussetårta med apelsinpannacotta,
choklad och hasselnötbotten.

Mjölkchokladmousse med jordgubbspannacotta och browniebotten.

Cheesecake med rabarber och marshmallows.

Karamellmousse med viol och lakrits.

Chokladsten med havtornsorbet och havtornsmaränger.

- Posted using BlogPress from my iPhone
Fantastiskt fina kreationer! mvh Stolt storebror.
SvaraRaderahej väldigt fina dessert...1 fråga; hur funkar det får att kunna gå på en kurs oss Daniel Ross??
SvaraRaderahej väldigt fina dessert...1 fråga; hur funkar det får att kunna gå på en kurs oss Daniel Ross??
SvaraRaderaHej Nicola
SvaraRaderaKolla hans blogg eller Martin olssons hemsida där han har kurser.
Mvh
Christoffer