tag:blogger.com,1999:blog-7975434438342062129.post6998298986687397686..comments2023-10-30T16:14:06.848+01:00Comments on Christoffers Mat!: GranskottsplockningChristoffersmathttp://www.blogger.com/profile/15270660234194167960noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7975434438342062129.post-18194855859027000102009-05-26T21:54:57.141+02:002009-05-26T21:54:57.141+02:00Hej Jennie
Jag skulle föreslå att göra du antinge...Hej Jennie<br /><br />Jag skulle föreslå att göra du antingen gör gnocchi på nässlorna eller kanske en cremé? Rabarberna brukar jag koka in i sötdessertvin eller mjukbaka rabarbern i hallonsås med vaniljstång i ugn på 150 grader i 15 min. och sen låter det svalna i lagen. Servera med god vaniljglass.Längre ner i bloggen bland gamla inlägg så finns det bilder :)Christoffersmathttps://www.blogger.com/profile/15270660234194167960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7975434438342062129.post-9456937378025139382009-05-25T22:40:52.201+02:002009-05-25T22:40:52.201+02:00Det här skall jag prova! Låter jättespännande!
J...Det här skall jag prova! Låter jättespännande! <br /><br />Jo jag har även en liten fråga som jag hoppas att du skulle vilja svara på! Vad är det absolut godaste man kan göra med nässlor respektive rabarber? Har nämligen varit ute och skördat både två för ett par veckor sedan! Väldigt tacksam för svar! <br /><br />MVH,<br />Jennie/Kalasgott<br />jenniebenjaminsson@hotmail.comKalasgotthttp://www.kalasgott.blogg.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7975434438342062129.post-80949604773302482652009-05-23T13:23:58.879+02:002009-05-23T13:23:58.879+02:00Vad det ser mysigt ut,kramVad det ser mysigt ut,kramsvärmornoreply@blogger.com