Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering.
Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått!
Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
tisdag 21 april 2009
Sej
Ångad sej med pepparrotsskum, forellrom i rapsolja, pocherat ägg och vattenkrasse
Det skulle jag inte seja nej till! Är allt bra med er? Idag är det kalas, himlen är blå så vi ska hålla till i trädgården, skattjakt och tipsrunda - vi kör barnkalastema trots övervägande vuxna deltagare, får se hur det tas emot.
Spännande, jag köpte just sej idag och blev lite nyfiken på din komposition. Hur gör du pepparrotsskum?
SvaraRaderaHej Martin
SvaraRaderaPepparrotsskum
2dl creme fraichè
1liter standardmjölk
1dl riven pepparrot
salt
Koka upp låt dra länget typ några timmar sen värm upp och mixa med stavmixer och servera.
Tack! Det ska jag testa.
SvaraRaderaföresten, tar du innertemp på sejen eller låter du den gå i ugnen ett visst antal minuter?
SvaraRaderaHej Martin
SvaraRaderaJag tempar alltid fisken till 48 grader om den ska serveras varm annars om kall så kör jag den till 38 grader. Lycka till!
tack för tipset
SvaraRaderaDet skulle jag inte seja nej till! Är allt bra med er? Idag är det kalas, himlen är blå så vi ska hålla till i trädgården, skattjakt och tipsrunda - vi kör barnkalastema trots övervägande vuxna deltagare, får se hur det tas emot.
SvaraRadera