
Helgen för 2 veckor sedan så åkte vi till landet med våra grannar och då lagade jag lite mat förstås :) Till förrätt: Svampravioli med svamp nyplockad under snötäcke med äpple, pumpa och svampsås.

Varmrätt:Oxkind från Gotland med picklade betor, sellericréme och vattenkrasse.

Dessert: Karamellpudding med plommonkompott, malt jord och bärskum.
Som vanligt ser allt jätte smaskigt ut. Ha en mysig helg med lilla Märtis så ska vi ta hand om Joanna och Ture.
SvaraRaderaVackert. Vad är det för sås till oxkinden?
SvaraRaderaHej Eric, Såsen är rödvinssky.
SvaraRaderaÅ jag var en av de lyckliga att få uppleva detta, grymt gott.
SvaraRaderaHur gör du maltjord?
SvaraRaderaHej Mathias
SvaraRaderasmuldeg med maltmjöl och kakao.