Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering. Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått! Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
onsdag 4 mars 2009
Tisdagenslunch på SJ Service Academy
Coq au vin på Bosarpkyckling med sellerikräm
Den här desserten gjorde jag till några gäster som ville ha något efter maten.
Normalt så serverar vi bara på bjud dessert på fredagar.
Jag gillar att hålla på med desserter och man har fått en del nya recept och ideér av Roos.
Mörkchokladcremé med hallonsorbet, pistage, hallonpulver, fårsyra och bladsilver.
Idag fortsätter köksbyggandet mer bilder på g!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
My goood! Jag blir ju jätte hungrig nu när jag sitter och läser din blogg.. Vad fint det blir i köket förresten!
Skicka en kommentar