tisdag 22 juni 2010

Veckorna som har gått.

Veckorna som har varit hektiska både privat och på arbetet. Men har haft lyxen att få äta ute två gånger. Först ut var Zink grill, här åt jag den godaste club sandwich på länge.

Andra besöket var restaurang B.A.R med jobbet. Trevlig stämning, god mat, härlig atmosfär och bra priser. Här är disken där du kan välja din egna fisk eller köttbit.

Likaså kan du göra med hummern.


Förra helgen hade vi fest för Joanna som fyllt 30 år. Vi startade med lite femkamp och fortsatte med middag i svinstian.Ett glatt gäng.

Förätten var: Gotländsk sparris, rimmad salma lax, hasselnötsmajonäs och harsyra från skogen
(ursäkta dålig bild)
Varmrätt: Grillad högrev med primörpotatissallad och tryffeldressing.
Dessserten, tyvärr ingen bild men det var fläderkräm med rabarber från landet och svenska jordgubbar och kardemummasmulor.

Det glada gänget.

I helgen var det Prinsessbröllop och det firades med klänning och pärlor. På bilden min nyss fyllda 95-åriga mormor. Jag hade Set-up med laget i helen. Det gick bra och nu är det lite små ändringar kvar.

Här står bordet färdigt! Nästa set-up blir i Strängnes sista helgen i Augusti. Då blir det hårdträning! Nu väntar midsommar näst och nästa vecka ska jag ner till Göteborg och hälsa på Leif Mannerström, mer om det senare.

2 kommentarer:

Bendel sa...

Vilken vacker mormor!

Daniel Roos sa...

Tjena kompis du får gärna ändra länken till mig med min nya adress så är du gullig. Hoppas vi kan ses snart må så gott