fredag 2 juli 2010

Igår åkte jag, min kollega Göran och Johan, konceptansvarig för x2000, ner med x2000 till Göteborg och överaskade 1 klass resenärer med dessa tapas. Från vänster:

Röding med äpple, gurka, pepparrot och senap. Kycklingballoutine, sparris i ramslöksmajonnäs. Getosttart med rosmarinsyltad morot.

Tack alla som hjälpt till och gjort detta möjligt men fram för allt ett stort tack till Anna som slitit med allt runt omkring . Senare på kvällen så träffade jag och Göran vår fiskleverantör Ronny från Nordsjöfisk och åt middag på Thörnströms kök.

Ronny i egen hög person. Tack för en trevlig kväll!

Första rätten: Pilgrimsmussla med ärtor och dragon.

Andra rätten: Pärlhöna med sparris, rillette och ankleversås.

Tredje rätten: Jordgubbar och rabarber serverades med varm clafoutis, vitchoklad och limeglass

Idag har jag varit och jobbat på Sjömagasinet och kollat hur dom jobbar. Köket något större än på mitt jobb :)
Köksmästare Lars.

Kallköket.
Uteserveringen. Där det serveras buffé och àla carte.

Utsikt.
Till lunch åt jag kungsflundra med brynt smör och champinjoner. Gott!

Insidan av restaurangen.

Och bäst av allt Leifs egna parkeringsficka. Tack köket på Sjömagasinet för att jag fick komma och hälsa på. Nu väntar semester för min del. Glad sommar!

1 kommentar:

Svärmor sa...

Viken härlig mat resa och en trevlig semmester med familjen.