lördag 11 september 2010

Middag hos Menigo

I torsdags så lagade jag, Fredrik och Cissi middag till en av våra sponsorer Menigo och Polarica. Temat var vilt och delikatess. Jag lagade förrätt, Fredrik varmrätt och Cissi dessert.
Middagar med teman är alltid kul och att få laga till branchfolk är också kul. Det var lite osäkert på hur många som skulle komma men tillslut blev det 47 personer.

Tack för hjälpen Fredrik, Cissi och Menigos trevliga personal som hjälpte till med att servera och diska.
Jag lagade älgrostbiff med enbärsmajonäs, stekt rågbröd, svartvinbärspulver, västerbottenost och harsyra.
Fredrik lagade: Renytterfilé med pumpacremé, lökcreméfylld lök, Carl-Johankrokett och dillsky

Cissi lagade: Variation på äpple och chokladbakelse fylld med calvadostryffel och hasselnötsglass.

Inga kommentarer: