I söndags bar det av mot kusinerna i Rödeby. Sol, värme, glass och god mat väntade.
Igår lagade vi Piggvar med musselsås och fänkål. Förrätt blev det också, toast skagen men fick ingen bra bild.
Dessert: Vaniljinkokt nektarin med hallon, mynta och flädersabayone.
Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering. Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått! Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
onsdag 14 juli 2010
fredag 2 juli 2010
Igår åkte jag, min kollega Göran och Johan, konceptansvarig för x2000, ner med x2000 till Göteborg och överaskade 1 klass resenärer med dessa tapas. Från vänster:
Röding med äpple, gurka, pepparrot och senap. Kycklingballoutine, sparris i ramslöksmajonnäs. Getosttart med rosmarinsyltad morot.
Idag har jag varit och jobbat på Sjömagasinet och kollat hur dom jobbar. Köket något större än på mitt jobb :)
Köksmästare Lars.
Tack alla som hjälpt till och gjort detta möjligt men fram för allt ett stort tack till Anna som slitit med allt runt omkring . Senare på kvällen så träffade jag och Göran vår fiskleverantör Ronny från Nordsjöfisk och åt middag på Thörnströms kök.
Idag har jag varit och jobbat på Sjömagasinet och kollat hur dom jobbar. Köket något större än på mitt jobb :)
Köksmästare Lars.
Prenumerera på:
Inlägg (Atom)