Fredrik gjorde förrätt: Havskräftor med brynt smörkräm, mejramspulver, torkat kycklingskinn och rökt oxmärg.
Min första rätt: är en variant på en favorit macka rostbiffmacka med danskremoulad. "smörebröd" tartar på oxfilé med pickles , rågbröd, rostad lök, och currymajonnäs.
Min andra rätt fick jag ingen bra bild på eftersom jag började äta för tidigt :-( men kolla in Daniels blogg så kommer det finnas en bättre bild. Pilgrimsmousseline med sparris från Gotland, ramslöksburre blanc , och potatisflarn.
Roos lägger första desserten.
Första desserten: rabarber och hallon och jordgubbar. Kolla även in Daniels blogg här för bättre mer ingående beskrivning :-)
Citronmousse med smetanasorbet, dillpulver, dillmaränger.
Tack Fredrik och Daniel för en grym kväll som vanligt :-)
- Posted using BlogPress from my iPhone
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar