Så här såg det ut efter middagen på altanen.
Så här såg snacksen ut till Deutz Champagne rosé 2006.
"Fake ostron" med vinägerlök, svartpepparflarn med löjromkräm.
Aptitretare : Vaktelägg med rökt majonnäs, rökt pulver , kavring, äpple, gurka och pepparrot.
En klassiker som första rätt ;-) Halstrad pilgrimsmussla med trädgårdstomater, fänkål, fänkålsmajonnäs, friterad färskpotatis. Dryck: Domaine Langlois Chateau.
Osträtten: Vesterhavsostkräm med granskottsgelé, saltrostade hasselnötter .Dryck: Gustave Lorentz, Gewurztraminer.
Sen var det dags för Lamm från Gotland, sadel och korv med kantarellsagogryn, harsyra och brynt smörsky. Varm mat snabbt ut så då missade jag att fota :-(
Dryck: Gérard Bertrand, La Forge, 2007.
Desserten: Mörkchoklad cremuex med lakritssås, smultronsorbet, hallon och lakritspärlor och pistage.Dryck: Fonesca , vintage port 2008.
Avslutet blev praliner från Roos.
Smultron och vitchoklad, apelsin och hasselnöt.Tack Roosen!
- Posted using BlogPress from my iPhone
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar