Ture tyckte det var kul att plocka trots att det stack till ibland men det skratta han bort.
Sen kokade jag granskottssirap på jobbet igår.
Sen kokade jag granskottssirap på jobbet igår.
Recept
2dl granskott
2dl vatten
2dl råsocker
Koka allt tills hälften återstår. Sila och förvara i burk. Servera till ost, sjukt gott!
3 kommentarer:
Vad det ser mysigt ut,kram
Det här skall jag prova! Låter jättespännande!
Jo jag har även en liten fråga som jag hoppas att du skulle vilja svara på! Vad är det absolut godaste man kan göra med nässlor respektive rabarber? Har nämligen varit ute och skördat både två för ett par veckor sedan! Väldigt tacksam för svar!
MVH,
Jennie/Kalasgott
jenniebenjaminsson@hotmail.com
Hej Jennie
Jag skulle föreslå att göra du antingen gör gnocchi på nässlorna eller kanske en cremé? Rabarberna brukar jag koka in i sötdessertvin eller mjukbaka rabarbern i hallonsås med vaniljstång i ugn på 150 grader i 15 min. och sen låter det svalna i lagen. Servera med god vaniljglass.Längre ner i bloggen bland gamla inlägg så finns det bilder :)
Skicka en kommentar