torsdag 23 september 2010

Set-up på Vår gård med Champagne

Igår stod vårat tävlingsbord uppdukat på Vår Gård i Saltsjöbaden. Designen står Cataharina för.
Jag tycker Cataharina har gjort ett kanon jobb med vårat tävlingsbord. Läs mer på hennes blogg.

Gästerna som kom blev bjudna på denna utmärkta Champagne tillsammans med lite snittar.

Champagnen stod dessa sköna killar från Ruscon & Ruscon för.

Kall tapas: Sill med västerbottenostmousse, havtorn och dillcréme. Den här står jag för.

Kall tapas: Päron och ädelostterrinn. Den här står Jens för.


Varm tapas: Kanin"pastrami" med svartvinbärspärlor och jordärtskocka. Den här står jag också för.



Varm tapas: Hälleflundra och öringsballoutine med örthollandaise. Den här står Jens för.




Sotad laxcarpaccio med spindelkrabba, första rätten på Fredriks och Linns femrätters.

Potatis och purjolökssoppa med purjolöksterrin med tryffel och potatischips.

Enbärs bakad hjort med lökterrin, blodkorv och pumpacréme.

Getostmousse med hjortrongelé och päron och pistageterrin.

Variation på blomkål och broccoli med muskotroyal. Vegetarisk förrätt.

Vegetarisk varmrätt: Variation på betor med valnötter.

Pralin: Nougat, marmelad och pistage.

Lakrits och hallonpralin.

Apelsin och mandel.

Äppeldessert till femrätters.

Pärondessert.

Vitchokladmousse med citrus.

Mjölkchoklad med skogsbär.

Rabarber, jordgubbar och vanilj. Showfat har jag inga bra bilder på så det får ni komma och titta på den 6 oktrober på Menigomässan. Anmäl er här.


















7 kommentarer:

Daniel Roos sa...

Snyggt jobbat!

Harald sa...

wow!

Svärmor sa...

Lycka till.........

Benny sa...

Vilka jävla konstverk!

Anonym sa...

hej, kul att se att det går bra för laget. Sorry, har varit dålig på hålla kontakten. Bor ute på engelska landsbygden nu. Hoppas allt e bra med dig och de andra...//Pravin

Mathias Nordgren sa...

Ser riktigt fint ut det där!

Unknown sa...

Hej
Ser att ni gillar svartvinbärspulver och förstått hur nyttigt det är. Vill ni beställa mera är ni välkommna till min hemsida.
Vänligen Fredrik Larssen
www.larssens.se