onsdag 3 november 2010

Helg på landet!

Helgen för 2 veckor sedan så åkte vi till landet med våra grannar och då lagade jag lite mat förstås :) Till förrätt: Svampravioli med svamp nyplockad under snötäcke med äpple, pumpa och svampsås.
Varmrätt:Oxkind från Gotland med picklade betor, sellericréme och vattenkrasse.

Dessert: Karamellpudding med plommonkompott, malt jord och bärskum.

6 kommentarer:

Svärmor sa...

Som vanligt ser allt jätte smaskigt ut. Ha en mysig helg med lilla Märtis så ska vi ta hand om Joanna och Ture.

Eric sa...

Vackert. Vad är det för sås till oxkinden?

Christoffersmat sa...

Hej Eric, Såsen är rödvinssky.

Johanna plus fem sa...

Å jag var en av de lyckliga att få uppleva detta, grymt gott.

Mathias Nordgren sa...

Hur gör du maltjord?

Christoffersmat sa...

Hej Mathias

smuldeg med maltmjöl och kakao.