Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering.
Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått!
Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
lördag 12 november 2011
Herrmiddag!
Igår hade jag en catering för en herrmiddag.Detta bjöds det på.
Till förrätt åt herrarna tartar "Pelle Jansson" oxfilétartar med rödlök, löjrom och äggula och krasse.
Varmrätt: Äppelmust brässerad oxkind med pärllök, Ingrid-Marie äpplen och potatispuré.
5 kommentarer:
Stiligt! vad är det elegant vågiga som delar av tartartallriken?
Undrar fröken Dill
Hej fröken dill!
Det är ett brödflarn!
Ha d gott!
Vad aer skillnaden pa aeppelmust och cider?
Hej Kinnison
Äppelmust är pressad juice från äpplet utan kolsyra och äppelcider är kolsyrad och jäst äppelmust/äppeljuice.
Ha d gott!
Christoffer
Aha! Nice!
Haer i Frankrike anvaender de cider en hel del i matlagning. Framforallt i de nordligare delarna. Men det visste du saekert redan.
Ha det!
Skicka en kommentar