lördag 12 november 2011

Herrmiddag!

Igår hade jag en catering för en herrmiddag.Detta bjöds det på.



Till förrätt åt herrarna tartar "Pelle Jansson" oxfilétartar med rödlök, löjrom och äggula och krasse.



Varmrätt: Äppelmust brässerad oxkind med pärllök, Ingrid-Marie äpplen och potatispuré.



- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Fröken Dill sa...

Stiligt! vad är det elegant vågiga som delar av tartartallriken?
Undrar fröken Dill

Christoffersmat sa...

Hej fröken dill!

Det är ett brödflarn!

Ha d gott!

Kinnison sa...

Vad aer skillnaden pa aeppelmust och cider?

Christoffersmat sa...

Hej Kinnison

Äppelmust är pressad juice från äpplet utan kolsyra och äppelcider är kolsyrad och jäst äppelmust/äppeljuice.

Ha d gott!

Christoffer

Kinnison sa...

Aha! Nice!
Haer i Frankrike anvaender de cider en hel del i matlagning. Framforallt i de nordligare delarna. Men det visste du saekert redan.
Ha det!