söndag 18 december 2011

Middag på restaurang Jonas med frun och en fyrverkeri av Roos!

I tisdags så var jag och Joanna och åt på nyöppnade Restaurang Jonas. För desserterna står Daniel Roos.Vi åt i matbaren en förrätt, varmrätt och massor av sött. Bild på förrätt blev för dåligt för att lägga upp tyvärr. Ryktet går på stan att om ska man äta dessert någonstans ska man hit!
Jag träffade Per Olsson från PO choklad och konditori och Daniel Lindeberg från Franzén och Lindeberg så det säger väl något om att Daniel skapar något unikt och nytt här! Tack Daniel för grymma sötsaker som vanligt!



Roos i det öppna dessertköket i matsalen.



Praliner



Chokladsten med havtorn.



Åkerbär på olika sätt.



Min varmrätt torsk med brandadeskum och potatischips.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Svärmor sa...

Det ser gott ut,hoppas ni hade det mysigt. Vi ses på julafton kör försiktigt.

Ida sa...

Ser fantastiskt gott ut! Han kan sin sak!