fredag 27 juni 2008

Midsommar och premiär för uteköket i Riala































Mormor väntar på mat och dricker mousserande vin.




















Nu är det äntligen klart! Uteköket köptes begagnat av mitt gamla jobb och efter en hel dags rengöring av min bror och hans fru så stog det klart för att användas. (Tack brorsan och svägerskan!). På premiär grillningen blev det revbenspjäll och kyckling som min mamma hade handlat. Nu var det bara att pensla med BBQ och grilla. Dessert måste vi ju ha oxå. Karamelpudding med vilda örter och blommor, rabarber från backen kokta i roslags punch samt krossade drömmar.








































4 kommentarer:

Daniel Roos sa...

Hej lagkamarat gillar verkligen din ute grill så schyst. Hoppas det är bra med Lilla Ture ocskå vi hörs mvh Daniel

Anonym sa...

Jadu, det ser riktigt gott ut...men det slår inte vår skinka på midsommar ;)

Anonym sa...

nej jag vet inte endo vad jag ska jåba med

Anonym sa...

Förra kommentaren var såklart från MELVIN. Ang skinkan så har du helt rätt - mums! Edith hälsar att hon vill bli kock.