lördag 2 januari 2010

Nyår 2009

I måndags så lagade jag och Fredrik Juhlin samma nyårsmeny som vi skulle servera på nyårsafton. Det blir enklare och roligare så. På bilden överst så gjorde jag lite drink tilltugg tryffelsalami med timjanfärskost på friterat bröd.

Förrätt: Krabbsoppa med krabbravoli och halstrad pilgrimsmussla.

Varmrätt: Ankbröst med tryffel och jordärtskockscréme, anklårskrokett och konfiterad carl-johan och palsternacka.


Dessert: Chokladcremuex med kolasås, banansorbet och bitter malt och choklad"jord", hyvlad pistage och hallonsmulor. Vi firade nyår hemma hos mina föräldrar tillsammans med våra nyförlovade vänner Ingela och Erik. God fortsättning!





1 kommentar:

Svärmor sa...

Hörde från dina föräldrar att allt var jättegott, själva blev vi bjudna på en jättegod älggryta som din mamma hade gjort. Många kramar från oss, pussa Ture och Märta.