måndag 25 april 2011

Påskafton

På påskafton var jag och Joanna till Dala Husby hotell. Vi åt 7- rätter och njöt av vårsolen med champagne.



Utsikten från rummet.



Tillbehör till brödet. Vispat ister smör med rostat kycklingskin, kycklingleverpastej, inlagd kummingurka.



Första rätten: Ekotorsk, regnbågsrom, purjo,skummig blåmussla och veteöl



Kycklingsoppa med tempererat ägg, blomkål och tryffel



Fisk och skaldjur "choucroute" med vitvinssås



Hagby kyckling med tryffelgnocci och vårsallad



Oxsvansragu med krämig jordärtskocka, parmesan och rostad vitlök



Morot, citronverbenaglass och ingefära



Frusen Svecia, bränt socker, krispig surdeg


Summering: Service: 7,5/10 Mat:7/10 Atmosfär : 6/10
Totalbetyg: 20,5/30

Jag tycker att Dala Husby Hotell är värt ett besök. Bra mat till bra pris och lugn och skön atmosfär.
Sen finns det lite småsaker som man kan på peka så som Ikeachampagneglas. Men förstår att det kan vara svårt att driva ett hotell med höga ambitioner uppe i en liten by som Dala Husby. Så man måste hålla i pengarna!

Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

Svärmor sa...

Hoppas ni hade en riktig mysig helg.