fredag 14 oktober 2011

Fredagens lunch!

Sista lunchen ut denna vecka komponerad av Anna.
Lammsadel med gulbetsterrin, bondbönskräm, friterad getost och rödvinssky.



- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Mathias sa...

När du gör puréer och cremer i Thermomixern förkokar du då råvaran eller kör du direkt i maskinen?

Christoffersmat sa...

Hej Mathias

Jag brukar råmixa dom i 20 min med lite vätska på 100 grader.

Mathias sa...

Jag förstår, Hur mycket vätska i förhållande till råvaror eller häller du av vätskan? Vilken hastighet?

Eric Håkansson sa...

Hej Christoffer! Kanon blogg, hur gör du gulbetsterrinen?

Christoffersmat sa...

Hej Mathias

Jag har bara lite vätska så att det snurrar runt ordentligt. Häller inte av någon vätska.

Hej Eric

Vad kul att du gillar bloggen!

Terrinen, kokar jag först betorna och skär ner den och värmer upp i en god buljong som jag sen gjuter med agar agar 12 g/ liter vätska i en terrinform/bleck.

Ha d gott!

Christoffer