Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering.
Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått!
Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
fredag 14 oktober 2011
Fredagens lunch!
Sista lunchen ut denna vecka komponerad av Anna. Lammsadel med gulbetsterrin, bondbönskräm, friterad getost och rödvinssky.
- Posted using BlogPress from my iPhone
5 kommentarer:
Mathias
sa...
När du gör puréer och cremer i Thermomixern förkokar du då råvaran eller kör du direkt i maskinen?
Jag har bara lite vätska så att det snurrar runt ordentligt. Häller inte av någon vätska.
Hej Eric
Vad kul att du gillar bloggen!
Terrinen, kokar jag först betorna och skär ner den och värmer upp i en god buljong som jag sen gjuter med agar agar 12 g/ liter vätska i en terrinform/bleck.
5 kommentarer:
När du gör puréer och cremer i Thermomixern förkokar du då råvaran eller kör du direkt i maskinen?
Hej Mathias
Jag brukar råmixa dom i 20 min med lite vätska på 100 grader.
Jag förstår, Hur mycket vätska i förhållande till råvaror eller häller du av vätskan? Vilken hastighet?
Hej Christoffer! Kanon blogg, hur gör du gulbetsterrinen?
Hej Mathias
Jag har bara lite vätska så att det snurrar runt ordentligt. Häller inte av någon vätska.
Hej Eric
Vad kul att du gillar bloggen!
Terrinen, kokar jag först betorna och skär ner den och värmer upp i en god buljong som jag sen gjuter med agar agar 12 g/ liter vätska i en terrinform/bleck.
Ha d gott!
Christoffer
Skicka en kommentar