I lördags så lagade jag med hjälp av Anna middag till min mamma som hade fest för sina väninnor. I Rö församlingshem. Vi bjöd på 4 rätter och lite aptitretare.
Joanna och Eva hade gjort den fina dukningen.
Första rätten ut var. Pumpacréme med svamp från Riala med Gotländsk tryffel, Jämntländsk getost och Åkerö äpple.
Varmrätt: Rödvins kokt oxkind med gulbetsterrin, jordärtsskocka och svart vinbär.
Osträtt: Extra lagrad prästost med fröflarn och puré på nypon, inkokt nypon och kanderad nyponros.
Dessert: Muscavado stekt plommon med rostad fänkål och anisglass, kanderade popcorn och sesamfrön och fänkålsblommor.
Tack Anna, Daniel, Pappa, Ivan, Joanna och Eva som hjälpte till och gjorde så att det blev en toppen kväll!
2 kommentarer:
Åhå, där fanns det mycket gott på tallrikarna ser jag!
Whoaw va snyggt o gott allt såg ut!
Skicka en kommentar