torsdag 22 mars 2012

Kock & vin

Igår var jag på Kock & vin med min fiskleverantör Ronny från Nordsjöfisk. Tack Ronny för trevligt sällskap!

Vi åt stora menyn bestående av nio rätter.Var och åt på Kock & vin för ett par år sedan. Det var bra då och denna gång ännu bättre! Åk dit och ät om ni är i götet!

Först ut tre aptitretare: Hembakad hönekaka med sill, ostronblad med citronpulver och sist blodpudding.



Kalv och pepparrotspärlor.


Löjrom och fläsksvål, gammelost och äpple.


Saltbakad selleri med judasöron och vaktelägg.


Ostron och blåmussla, svartrot och fläderblomma.


Havskräfta, kålrot, lättstekt hjort.


Slätvar med rödbeta och skin och hjärta från kyckling.


Vildand med endive och ärtkräm.


Kräm och bitar av Almnäs tegelost med älginnanlår.


Flambering av jordärtsskocka.


Frysta jordärtsskocka och svarta vinbär.


Värmlandstårta 2012 med årets första rabarber.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer: