Champagne
Innan middagen så var vi lite hungriga och törstiga så det blev det lokala ölen från Skebo bruksbryggeri. Vi fråga om vi kunde få en macka, vi ska se om vi kan ordna något, sa den trevliga personalen och nästa bild ser ni vad dom ordnade.
Charkprodukter från det egna slakteriet med frukt och nötbröd. Rökt karré, skinka och lufttorkad skinka ala Danne ( Souschef). Allt riktigt bra tillsammans med den lokala ölen.
Brödet till middagen serverades i en hopknuten brödsäck.
Första rätten var gäddmousseline, lätt rökt pilgrimsmussla, citrus och ramslöksskum
Väl balanserad med den fräscha citrusfilérna.
Väl balanserad med den fräscha citrusfilérna.
Rätt nr 2 : Gravad strömming, med gurka, yoghurt från Eskesta, forellrom och confiterad äggula.
Rätt nr 4:Ungtupp mousseline med palsternacka och oxbuljong, riktigt len och god mousseline tillsammans med en kräm och chips på palsternacka. Gott!
Rätt nr 5: Kalv på tre vis, Kalvtartar med betor, rökt märg och tryffelmajonnäs.
resten av kalven var så här god så jag hann inte fram med kameran, innanlår tror jag? Hemgjord korv, morot och blomkål.
4 kommentarer:
Det finns somliga som har det bra.
Kul att ni hade det bra!
Ja tack för allt!
Ojoj! Det låter toppen.. Jag vill åxå fylla 30!
Skicka en kommentar