Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering.
Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått!
Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
fredag 13 april 2012
Morot, lamm och gös!
Dagens aptitretare: Morotsmaränger med getost!
Gös med ramslök, citron och brynt smör
Anka med primörer, ramslökskräm, kycklingbuljong med sagogryn.
- Posted using BlogPress from my iPhone
2 kommentarer:
Jara
sa...
Hur gör du morotsmaränger utan att de blir lika söta som vanliga maränger (vilket jag antar att de inte är eftersom de serverades med getost)?
2 kommentarer:
Hur gör du morotsmaränger utan att de blir lika söta som vanliga maränger (vilket jag antar att de inte är eftersom de serverades med getost)?
Hej Jara
vi använder äggvitepulver, lite socker, morotsjuice och äggvita.
Mvh
Christoffer
Skicka en kommentar