Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering. Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått! Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
torsdag 22 januari 2009
Isterband med ljummen äppelsallad och jordärtskockscremé
Isterband
4st Isterband
Olja & smör
Börja med att snitta isterbanden, stek isterbanden på medelhögvärme 6 min på varje sida.
Äppelsallad
2st Ingrid-Marie, skuren i kuber
1st rödlök, skuren i kuber
10st fasta kokta potatisar, skuren i kuber
2msk hackad dragon
2msk smör
1tsk äppelcidervinäger
salt och peppar
Fräs samman allt i smöret smaka av med dragon, äppelcidervinäger och salt & peppar.
Jordärtskockskräm
10st stora jordärtskockor
vatten ochh matolja
3msk cremé fraiché
Salt
Skala jordärtskockorna och fyll på med vatten men lämna ca 3cm från att täcka helt fyll sedan på med olja. Koka i 25 min tills det är helt mjuka. Häll av vätskan och mixa slät, tillsätt cremé fraichén och smaka av med salt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Hej från eva
Najs! Vilka Isterband gillar du bäst? Jag är inte så bra på det, kan typ bara äta ett halvt, sen får jag koma. Haha Kramar
Skicka en kommentar