Sandra(föredetta Miss Portugal) och jag.
Vinet först med
Sandra Tavares da Silva
2007 Chocapalha Branco Reserva
Tonfiskcarpaccio med Brandade, korianderolja och olivglass
2006 Chocapalha Reserva
Confiterad griskind med knaperstekt grissida, svartrotstagliatelle
samt katrinplommon och lakritskräm
2006 Charachter
Getostmousse med fikongelé, pinjenöt och timjanhonung
2005 Pintas Vintage Port
Chokladtryffel med björnbärscanelloni, caramelglass och svartpeppar
Meny: 495 kronor Vinpaket: 365 kronor
Sandra Tavares da Silva
2007 Chocapalha Branco Reserva
Tonfiskcarpaccio med Brandade, korianderolja och olivglass
2006 Chocapalha Reserva
Confiterad griskind med knaperstekt grissida, svartrotstagliatelle
samt katrinplommon och lakritskräm
2006 Charachter
Getostmousse med fikongelé, pinjenöt och timjanhonung
2005 Pintas Vintage Port
Chokladtryffel med björnbärscanelloni, caramelglass och svartpeppar
Meny: 495 kronor Vinpaket: 365 kronor
Igår så hade jag nöjet att äta på restaurang GQ på en så kallad Winemaker dinner. Vinmakaren var Sandra Tavares Da Silva från Portugal. Hon bjöd på fantasiska viner till maten som man kan köpa på Systembolaget och impotör av vinerna är Klunk AB som min bror jobbar åt.Maten var god och passade till vinerna bra. Om jag ska ha någon invändning så skulle det vara den isiga och icke karamellsmakande karamellglassen som dessutom inte var speciellt snyggt äggad, förmodligen så är det bara vi kockar och konditorer som tänker på sådant men i allafall :)
Tack så mycket Maggan och Måns på Klunk AB.
2 kommentarer:
Desserten såg inte bra ut men det andra verkar gott och vinerna var säkert toppen synd att jag inte kunda följa med. Ha det så bra mvh Daniel
Vilka rätter, efterrätten såg fantastisk ut jag för står att ni hade en mysig kväll kram svärmor.
Skicka en kommentar