Att det skulle bli denna dag var inte tänkt från början eftersom dom fick middag och musikalbiljetter i Julklapp av oss. Men så här i efterhand så var det ju perfekt :)
Aptitretare: Jordärtskockskräm med sikrom och krutonger och olivolja
samt salami.
Havskräfta med dragon, sagogryn, rågbröd och havskräftssås
samt portvinssky
Fänkålskaramelliserad lagrad svecia med valnötter, svartvinbärsmarmelad
Åkerbärsmousse med crèmeux, hallonpärlor och silver.
Daniel Roos praliner. Vad det är för något hittar ni på Danielsblogg!
Tack igen Daniel för Pralinerna!
Tack igen Daniel för Pralinerna!
Denna fantasiska grappa drack vi till pralinerna.
Det röda vinet finns ej på systemett men 2004 släpps idag så spring och köp :)
Alfaraz Amontillado
Gèrard Bertrand, Banyuls 2004
5 kommentarer:
Det är roligt när vi ska ha middag vi kan inte bara göra något lätt det här ser sjukt proffsigt ut. Vinerna var säkert gryma och skumpan vet jag hur god den är drack den i julas. Ses för hoppningsvis i kväll mvh Daniel
Oj vilken lyxmeny! :-) Ser fantastiskt gott ut!!
Missa inte om att vara med och tävla om 2st valfria kryddor från Aromia på min blogg! http://kalasgott.blogg.se/2009/february/tavling.html
Som vanligt ser det underbart gott ut!
Det ser toppen ut,åkerbärsmoussen var underbar + att jag fick passa Ture.
Det där var ingen dålig alla hjärtans dag middag! Antar att fruarna blev mycket glada och nöjda :) Och framför allt hur smakade åkerbären? :) hihi
Skicka en kommentar