Nu kan ni som företag eller privatperson anlita mig till catering. Bröllop, fest, möhippa, svensexa, damm/herrmiddag. Stort som smått! Kontakt: magnussonchristoffer@hotmail.com
måndag 23 februari 2009
Middag och vintips tisdag
Cabernet Sauvignon, från Sonoma, Californien funkade utmärkt till risotton.
Tomat & paprikarisotto
2msk olivolja
4st schallotenlökar
2st vitlöksklyftor
1st rödpaprika
1liter grönsaksbuljong (varm)
2dl vittvin
3dl aborioris
100g smör
1dl riven parmesanost
10st cocktailtomater
Salt & peppar
Fin hacka paprika, löken och vitlöken, fräs i olivoljan i 2 min tillsätt riset fräs yttligare 2 min eller tills riset är genomskinligt. Häll på vinet och koka tills alkoholdoften försvunnit ca 3 min. Häll på buljongen lite i taget, låt koka in i riset spä hela tiden samtidigt som du rör om upprepa tills riset är fortfarande lite al dente ca 18-20 min. Blanda i smör, parmesan, tomater. Smaka av med salt & peppar. Servera med ruccolasallad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
hej christoffer! ja det var trevligt att träffas bara så där, men inte så otippat att vi råkar ses på ett ekocafé=) vi får se vad det blir, har två idéer så här långt. fresten så gillade pappa idén du hade med röken, får se om han provar..haha
Tja crille! Himla roligt o se att det går så bra för dig. Gillar din blog så jag tänkte läga upp den på min blogg om du inte misstycker. Simma lugnt
Skicka en kommentar