onsdag 4 februari 2009

Gästspel på Operakällaren



Igår gästspelade jag i kondis hos Daniel på Operakällaren och jag fick blandannat göra wiskeytryffel. Tack Daniel för en kul och lärorik kväll.
På bilden brevid dammsugaren så ligger wiskeytryffeln.
Ja jag fick smaka alla :)


Temperering av choklad till wiskeytryffel.

Rullning av wiskeytryffel.

OK´s bröd från vänster bacon, ankfett & lökbröd,
danskt rågbröd och surdegsbröd.


Hjortronsufflé som jag slängde ihop ;)


Daniel provar en ny dessert. Den vart bra och god.

5 kommentarer:

Daniel Roos sa...

Det var väldigt roligt att du kom förbi och gästspelade det gjorde kvällen ännu roligare vi ses snart mvh Daniel

Unknown sa...

Den hjortronsufflén såg ju rätt god ut, även ankbaconlökbrödet. Skulle inte ha så mycket emot att nån slängde ihop det åt mig.... min ugn är trasig så jag kan faktiskt inte slänga ihop det själv!

Ja tack sa...

Tjena Christoffer! Klart jag har börjat knåpa på min rätt!! Har ni kollat upp något datum då? Kul att du var hos Daniel! Ser ju kung ut vid tempereringsbordet!

Anonym sa...

Svar:
Tycker absolut att du ska baka chokladkakan Christoffer! Riktigt god är den!! :-)


Petit four brickan är jag riktigt impad av! Snygg och säkerligen alldeles underbart gott! :-)

Trevlig Helg!
// Jennie

Anonym sa...

Looks wonderfully delicious!
Cheryl Marie Cordeiro