söndag 11 maj 2008

Chevré Chaud


6st skivor formfranska

6st skivor chevréost

2msk honung

1msk hackad rosmarin ( färsk, gärna från en balkong nära dig )

Salt & peppar

1 msk olivolja


Stansa ut 6 ringar av formfranskan med hjälp av ett glas eller en kopp.

Stek skivorna i olivolja gyllenbruna. Lägg på getosten på varje skiva, klicka på honungen,strössla över rosmarinen, salta & peppra. Ringla lite olivolja på smörgåsarna.

Baka i ugnen 225 grader med grillläge på och låt vara inne ca 4 min eller tills osten fått lite färg.


Servera med sallad med ruccola, spenat, frissé, valnötter och torkade tranbär som jag provade det var sk...tgott ringla över yttligare olivolja och eventuellt lite vinäger.

1 kommentar:

Niklas sa...

Strålande!

Detta kommer att bli en perfekt söndagsmiddag!